neljapäev, 2. märts 2017

Veebruaris oli rohkem liikumist

Spordipäevad 6. - 10. veebruar.
Kuna ilm ei soosinud talispordinädalat ei lume ega ka külma poolest, siis toimusid klassidevahelised võistlused võimlas.
Esmaspäeval oli spordipäev 7.-8. klassi õpilastele. Toimus saalihoki turniir neidudele ja noormeestele eraldi arvestuses.
Neidude seas võitis 8.b klassi võistkond, 8.a ja 7. klassi Laura võistkond.
Noormeeste seas võitis samuti 8.b klassi võistkond, järgnesid 8.a ja 7.b klassi võistkond.
Teisipäeval oli 4.-6. klassi õpilastel rahvastepalli turniir. Mängud oli tulised ja põnevad.
Tüdrukute seas võitis 4.b klassi võistkond, järgnesid 5.b ja 4.a.
Poiste seas võitis 6. klassi võistkond, järgnesid 5.b ja 4.a.
Kolmapäeval kogunesid võimlasse 1.- 3. klass. Esimesed klassid võtsid mõõtu teatejooksudes ja teised ning kolmas klass rahvastepallis.
Teatejooksudes olid kiiremad ja osavamad 1.b klassi õpilased. Rahvastepallis mängisid kõik omavahel ja selle tulemusel said õpilased natuke osavamaks, kiiremaks ja tugevamaks.
Neljapäeval oli kord vanemate st 9.-12. klasside käes- toimus võrkpalliturniir.
I koha võitis 12. klassi võistkond, II koha 11. klassi võistkond ja III koha 10. klassi võistkond. Järgnesid 9.a ja 9.b klassi võistkond.
Reedel enne nädalavahetust olid kooli töötajad terviserajal oma samme seadmas. Iga päev tuleb ju vähemalt 10 000 sammu läbida.

Olid toredad, aktiivsed ja liikumisrohked päevad. Kõik klassid said lisaks liikumisele ka vitamiiniannuse mandariinide näol kätte – on ju vaja end turgutada, et kevadväsimus liiga ei teeks.
Kehalise kasvatuse õpetajad Kalle Samarüütel ja Lea Kukk.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar