neljapäev, 2. märts 2023

Parksepa Keskkooli väljakutse

 LIIKUMA!

Parksepa keskkooli õpilasesindus ja tervisenõukogu esitab Liikumisaasta raames üleskutse kõikidele Võrumaa Liikuma Kutsuvatele koolidele!

Eesmärk on olla üksteisele toeks laste liikumisharjumuste kujundamisel, sest eakaaslaste eeskuju on paljudel juhtudel motiveerivam, kui õpetajate sund ning anda sõnum ka teistele Eestimaa koolidele, et meeskonnas peitub liikumapanev jõud. Me kutsume igal kuul alates veebruarist kuni maini ja septembrist detsembrini moodustama ühte tähte, millest lõpuks saab kokku sõna LIIKUMA!, jagub täpselt eelpoolnimetatud liikumisaasta kuudesse. Alustame märgist, mis sobib hästi sõna lõppu ja loomulikult on see märk hüüumärk! Tähtede tegemist alustaksime suunaga tagant ette poole: A- M- U- K- I- I- L.

Õpilastel on vaja klassiga minna õue ja koos tegutsedes moodustada märk/täht. See võib olla igal klassil oma ja pärast kooli klasside tähtedest ühine kollaaž moodustada, see võib olla kogu kooliperega koos tehtud inimkehadest, lumeskulptuuridest või muudest käepärastest materjalidest meisterdatud. Lastel tuleb fantaasia tööle panna.

Palun ärge lastele kogu sõna kohe alguses ette öelge, las jääda avastamisruum! Palun jäädvustage tähed drooniga või telefoniga, kellel mis võimalused on.






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar