kolmapäev, 10. november 2021

Ülekooliline matkapäev "Koos õue"

 Ülekooliline  matkapäev

14. septembril toimus ülekooliline matkapäev.

ÜHEKSANDIKE MATKAPÄEV

9.a ja 9.b õpilaste 25 km jalgrattamatk Antsla valla teedel. Külastasime ka kodukandi kultuuritegelaste sünnikohti.



ÜHEKSANDIKE MATKAPÄEV

9.a ja 9.b õpilaste 25 km jalgrattamatk Antsla valla teedel. Külastasime ka kodukandi kultuuritegelaste sünnikohti.  Matka lõpetasime Paul Pruuli koduõues einet võttes. Aitäh lapsevanem Kaia Pruulile matkal osalemise, näpunäidete ja külalislahkuse eest. Oli tervist edendav päev jalgratastel.

10.klassi matkapäev

10. klass veetis 14. septembri matkapäeva Võrus. Kõigepealt külastasime ettevõtet ADexpert OÜ. See toimus projekti "Ettevõtlikkuse ja ettevõtlusõppe süsteemne arendamine Antsla Gümnaasiumis" raames, mille eesmärk on ettevõtluspädevuste omandamine ja oskuste lihvimine. Saime aimu, kuidas töötab väikeettevõte ning mis on ettevõtja töö plussid ja miinused. Päeva teise osana toimus linnamatk giid Siiri Toomiku juhtimisel. Avastasime kaunist Koreli parki, jalutasime mööda sirgeid linnatänavaid ning kuulasime huvitavaid lugusid erinevate hoonete kohta. Kas teadsite, et nn. loomulikku surma suremas maja võib olla turismiväärtusega, või et Võrus asus kunagi hotell "London"? Lisaboonusena tekitasime elevust maakonna bussitranspordis, sest ei juhtu vist tihti, et Antslast korraga 22 reisijat bussile astub.



5.b klassi matkapäev
5.b klassi õpilased otsustasid oma matkapäeva lõimida ettevõtlusõppega. Kasulik ja õpetlik päev veedeti Roosu talus, kus talu ajaloost majandamisest, edust ja tagasilöökidest rääkis talu hing Aivar Rosenberg. Oma silmaga sai vaadata vilja puhastamise ja kuivatamise teekonda. Ronida hiigelsuurele traktorile ja liigutada tõstuki kange. Suurt huvi pakkusid vanad masinad, kanad ja lambad.





11. klassi õpilaste matkapäev
https://drive.google.com/file/d/1R0n4Oupknb0GyPsAsLIS12aQ5zyTTsuW/view?usp=sharing

2.a ja 2.b klass Eesti Rahva Muuseumis






6.a ja 6.b klassi matkapäev







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar