teisipäev, 11. mai 2021

Ülekooliline tervisenädal

 Ülekooliline tervisenädal

2.04 - 16.04 viime Antsla koolis läbi tervisenädala "Laseme vaimu vabaks!"
Iga koolipäeva hommikul kell 8:00 - 8:30 kutsub Tommy Danquah (läbi veebi) KÕIKI õpilasi, lapsevanemaid ja kooli töötajaid LIIKUMA.
Sellega antakse koolipäevale energiline avalöök. 30 minuti jooksul proovime üheskoos taiboksi, joogat ja hingamisharjutusi, et aktiveerida nii keha kui vaimu.
Nende hommikutega on oodatud liituma kogu koolipere ja kõik nende pereliikmed. Tommy ootab meid IGAL HOMMIKUL kell 8:00 oma youtube'i kanalis https://www.youtube.com/channel/UCtjCpc4IRTmy-W5dEsPMLWQ

Tommy Danquah on Ühendkuningriigis sertifitseeritud vaimse tervise esmaabi andja, kellega meie kooli 4.-9. klassi õpilased tutvusid töötubade päeval, mil ta käis kickboxingut tutvustamas. Hetkel elab ja tegutseb ta Valgamaal, kus on loonud oma ettevõtmise just vaimse ja füüsilise tervise teemadel.

Treeningut viib ta läbi inglise keeles, ent näitab harjutused ette, nii et nende kordamine peaks olema jõukohane ka neile, kes keelt ei räägi.

Reedel, 16. aprillil toimusid  Tommy veebivestlused õpilastega vaimse tervise teemadel (igapäevane stress ja sellega hakkamasaamine, kuidas hoida tasakaalus keha ja vaimu jne).

Vestlus toimus kahes grupis: 5.-8. klassi õpilased (16.04 kell 9 - 10) ja 9.-12. klassi õpilased (16.04 kell 11 - 12).


5.-11. klassi õpilase osalesis  Tommy vaimse tervise loengus.
Tommy räägib õpilastega inglise keeles, sellega saad arendada oma inglise keele kuulamisoskust ja julgemad ka kõnelemisoskust.

1.-4. klassi õpilastel olid reedel (16.04) liikumise ja muusikaga seotud tegevused. T
TERVES KEHAS TERVE VAIM!





l

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar